Na 6 porcií potrebujeme:
*400 g mletého bravčového mäsa
*1 vajce
*1cibuľa
*1 PL horčice
*3 strúčiky cesnaku
*soľ
*mleté čierne korenie
*800 g bravčového stehna
*300 g plátkov slaniny
*100 g sušených sliviek
*100 ml smotany na šľahanie
*70 ml brandy
*4 PL strúhanky
Postup: Slivky zalejeme na 30 minút brandy. Mäso zmiešame s cibuľou, horčicou, cesnakom, so soľou, s korením a vajcom. Stehno pokrájame na kúsky, premiešame so smotanou, s brandy zo sliviek a so strúhankou, ochutíme. Necháme 20 minút odležať. Nádobu na terinu vyložíme plátkami slaniny tak, aby prevísali cez okraj. Na dno nanesieme časť mletej náplne, časť sliviek a zakryjeme smotanovou náplňou a postup opakujeme. Vrch zakryjeme slaninou, uzavrieme a vložíme do pekáča s vodou. Pečieme 180 minút pri teplote 150°C. Po upečení zlejeme, zaťažíme a necháme stuhnúť.